مکمل کازئین 100 درصد سایتک نوتریشن

مکمل پروتئین کازئین 100 درصد سایتک نوتریشن

مکمل پروتئین کازئین 100 درصد سایتک نوتریشن مکمل کامپلکس ایدا آل برای تمامی ورزشکاران می باشد.

این مکمل ترکیبی از بهترین مواد کازئینی در شیر است که می تواند بسیار موثر و مفید باشد.

 

اندازه های تولید شده مکمل کازئین 100 درصد سایتک:

مکمل کازئین 100 درصد سایتک نوتریشن

مکمل کازئین 100 درصد سایتک نوتریشن

920 گرم معادل 30 سروینگ

2350 گرم معادل 78 سروینگ

5000 گرم معادل 166 سروینگ

 

طعم های موجود کازئین 100 درصد سایتک:

  • شکلات بلژیکی
  • شکلات سفید + طالبی
  • شکلات سفید مراکشی

 

بررسی اجمالی مکمل پروتئین کازئین 100 درصد سایتک:

کازئین پروتئین غالب و غنی شیر می باشد.

کازئین بسیاری از اسید آمینه های ضروری و زنجیره ای را در خود جای داده است.

این مکمل سرشار از اسید آمینه ی گلوتامین نیز می باشد.

گلوتامین را می توان فراوان ترین اسید آمینه ی موجود در خون دانست.

پروتئین کازئین 100 درصد سایتک به حفظ و رشد توده ی عضلانی کمک شایانی می کند.

این مکمل می تواند در افزایش استحکام استخوان ها و ریکاوری بدن بسیار موثر باشد.

پروتئین شیر را می توان کلملترین پروتئین موجود قلمداد کرد.

این پروتئین با داشتن اسید آمینه هایی که برای سنتز پروتئین در بدن لازم است، همراهی قوی برای ورزشکاران محسوب می شود.

این مکمل همچنین دارای کلیه ی آنزیم های گوارشی است که باعث می شود بدن براحتی کسیر هضم و گوارش خود را طی کند.

کلسیم موجود در این محصول علاوه بر استحکام استخوانها، به سوخت و ساز انرژی و انتقال عصبی کمک میکند.

همینطور می توان از کلسیم در این مکمل انتظار حفظ استحکام استخوانها و دندان ها را داشت.

مکمل پروتئین کازئین 100 درصد سایتک نوتریشن

مکمل پروتئین کازئین 100 درصد سایتک نوتریشن

طریقه ی مصرف مکمل پروتئین کازئین 100 درصد سایتک نوتریشن:

یک سروینگ ازین مکمل را با 350 میلی گرم انواع مایعات در زمانهای:

  • وعده های میان وعده ای صبح و عصر
  • بعد ار تمرین و چند ساعت بعد از مصرف مکمل های زود جذب
  • قبل از خواب

 

مواد تشکیل دهنده ی مکمل پروتئین کازئین 100 درصد سایتک نوتریشن:

  • پروتئین شیر
  • تخم مرغ
  • گلوتن
  • سویا
  • بادام زمینی
  • آجیل
  • ماهی
  • مواد مغذی دیگر

 

هشدارها:

دور از دسترس کودکان و مطابق تجویز روزانه مصرف شود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید